Nous cursos de formació per als comerciants des de la Federació de Comerç


  • Comparteix:

Els comerciants santcugatencs poden fer formació amb els dos nous cursos que organitza la Federació d'Associacions de Comerciants per aquest segon semestre. En un dels cursos es tracta la gerència del petit comerç i en l'altre s'exposen els quatre secrets per trobar els empleats adequats.

El primer curs que proposa la Federació de Comerç de Sant Cugat dóna recursos sobre la gerència del petit comerç per crear una línia de treball planificada i organitzada a l'empresa. Aquest curs és mensual, s'iniciarà d'aquía 10 dies i acabarà el 29 d'octubre. L'espai on s'impartirà és la Casa Aymat de la seu de la Federació de Comerciants.

El segon curs dóna quatre secrets per trobar els empleats ideals. Aquest curs de dos dies tindrà lloc els dos últimes dies de setembre també a la seu de la Federació de Comerciants.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, explica la importància de formar-se amb aquestes activitats.

Josep Lluís Galvany

Ens posem al dia de les noves tècniques. Quan portem molts anys en el negoci no ens adonem que ens quedem endarrerits.


Els cursos són gratuïts pels associats, la resta només haurà de pagar una petita part que servirà perquè la gent es comprometi a assistir-hi. L'horari s'adequa als comerciants ja que els cursos s'impartiran de dos quarts de tres del migdia a les quatre de la tarda. Les places són limitades a un màxim de 15 persones, i per apuntar-se cal adreçar-se a la seu de la federació de comerciants.

Josep Lluís Galvany ha avançat que de cara al novembre, tenen previst organitzar dos cursos més de formació, un d'embolicar regals per la campanya de nadal i un altre per aprendre noves tècniques de venda per superar la crisi.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.