La Marxa Infantil de Regularitat del Club Muntanyenc se celebrarà el 6 d'abril


  • Comparteix:

La Marxa Infantil de Regularitat arriba a la 45ena edició amb la voluntat d'incrementar les inscripcions. Un any més, el Club Muntanyenc, organitzador d'aquesta activitat, ha convocat un concurs per seleccionar el dibuix que apareixerà al cartell i les samarretes dels participants. La Marxa es realitzarà el 6 d'abril.

Tot i que encara no s'han obert les inscripcions, el Club Muntanyenc ha avançat que les normes de la marxa es mantenen. Nens i nenes d'entre 6 a 14 anys podran participar en aquesta iniciativa, que proposa una recorregut per parelles per la Serra de Collserola.

Aquest any la concentració pel dinar canvia d'ubicació i es farà a Sant Medir. Un any més es convoca el concurs pel dibuix del cartell i les samarretes dels excursionistes. Tot plegat pretén augmentar la participació de l'any, xifrada en 650 parelles. Escoltem Joan Carles Alayo, organitzador:

Joan Carles Alayo

El nostre desig és augmentar la participació


Alayo també ha comentat que després de 45 anys coordinant el recorregut de la marxa, el Club Muntanyenc sempre ha intentat fer propostes originals:

Joan Carles Alayo

En els 45 anys que portem de Marxa hem intentat fer sempre un recorregut diferent


Les inscripcions per a participar a la 45ena Marxa Infantil de la Regularitat s'obriran després de Sant Medir, el dia 3 de març. Els formularis s'hauran d'emplenar al mateix Club Muntanyenc o a través d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.