L'Ajuntament instal·la aquest cap de setmana un estand d'adopció de gats i gossos a la plaça d'Octavià

Estand d'adopció de gossos

Societat

Publicat el 20/set/08 per Núria Juanico

Aquest cap de setmana s'instal·la un estand municipal d'adopció de gats i gossos a la plaça d'Octavià. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament i les associacions Cau Amic i Progat, vol conscienciar els ciutadans sobre els abandonaments dels animals de companyia. L'estand, que estarà obert d'onze del matí a set del vespre, oferirà gats i gossos en adopció i repartirà informació sobre els animals domèstics.

L'Ajuntament organitza aquest cap de setmana una nova edició de l'estand d'adopció de gats i gossos per tal de conscienciar la ciutadania sobre la problemàtica dels abandonaments. L'estand ofereix gats i gossos esterilitzats i amb microxips, que es lliuraran a tothom qui vulgui adoptar-ne un.

D'altra banda, també es lliura un exemplar del llibre 'L'adopció d'en Tro', que explica el procés d'adopció d'un animal i les responsabilitats que comporta. També es proporciona informació sobre la tinença responsable d'animals i sobre qualsevol altra problemàtica relacionada amb els drets i deures dels propietaris.