La regidora de Serveis Personals assegura que la vuitena escola de primària estarà feta al setembre


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha explicat que al mes de setembre la vuitena escola de primària estarà construïda a les seves instal·lacions definitives a Coll Favà. L'escola, que de moment està ubicada a Nova Aula, es construirà a partir d'uns mòduls industrialitzats. Ponsa ha afegit que comparteix la preocupació de l'AMPA de l'IES Sant Cugat pel compliment del calendari per part del Departament d'Ensenyament.

La vuitena escola, que ocupa provisionalment les instal·lacions de Nova Aula, ja podrà començar el curs vinent a la seu definitiva. Serà gràcies a la construcció del centre a partir de mòduls industrialitzats. Ho ha avançat en aquesta emissora la regidora Àngels Ponsa:

Àngels Ponsa

Estarà feta al mes de setembre amb un sistema de mòduls industialitzats


D'altra banda, i davant la preocupació expressada per l'Associació de Mares i Pares de l'IES Sant Cugat, la regidora ha explicat que l'Ajuntament és el primer interessat en l'estricte compliment del calendari d'obres. Per aquest motiu, el consistori ha decidit assumir la construcció de la segona línia del CEIP Collserola que ha de fer de desllorigador del mapa escolar:

Àngels Ponsa

Anem amb un retard que si el controlem des del propi Ajuntament no el tindrem en les altres obres que s'han de fer


Recordem que l'Associació de Pares i Mares de l'IES Sant Cugat han expressat la seva preocupació perquè la Generalitat compleixi en el termini previst el projecte de trasllat del centre a l'escola Pla i Farreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.