'Sant Cugat saludable' és la campanya que informa sobre com portar una vida saludable a nens i adolescents


  • Comparteix:

Carmela Fortuny

Carmela Fortuny

L'àrea de Serveis a la Ciutadania iniciarà la campanya informativa 'Sant Cugat saludable'. La intenció és prevenir problemes relacionats amb els mals d'esquena, l'obesitat infantil i els problemes cardiovasculars, entre d'altres. La campanya anirà dirigida, sobretot, a adolescents i nens de les escoles de la nostra ciutat.

'Sant Cugat saludable' és el nom de la campanya informativa que iniciarà l'àrea de Serveis a la Ciutadania a la nostra ciutat. La intenció és informar a nens i adolescents sobre com portar una vida saludable.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat a Cugat.cat el contingut de la campanya.


Carmela Fortuny

Tenim l'objectiu d'aconseguir una ciutat saludable. Hi ha dos programes: un que és el de salut escolar i l'altre és el de 'Sant Cugat batega bé' al voltant de les malalties cardiovasculars.



Carmela Fortuny ha afegit que a la campanya s'hi afegiran elements il·lustratius, per tal que nens i adolescents entenguin millor l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Per fer efectiva la campanya, s'informarà als nens i adolescents desde les escoles i a partir de cartes a més de 6.800 famílies de Sant Cugat. Ho explica Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Els punts on de manera més directa podem incidir són les famílies i les escoles. És on valorem l'impacte d'aquesta primera campanya de sensibilització



Carmela Fortuny ha destacat la importància de controlar els resultats d'aquesta campanya informativa i poder valorar els resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.