Dos anys de presó per a l'autor de 21 incendis a Sant Cugat i a la resta del Vallès


  • Comparteix:

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de reclusió i a una multa a l'autor de 21 incendis a Sant Cugat i a la resta del Vallès. El condemnat, que ha admès els fets durant el judici, va provocar els focs entre el juliol i l'agost de 2006. Tot i això, la pena imposada pel jutge no comportarà l'ingrés a la presó.

Segons la sentència, l'acusat sempre actuava de la mateixa manera. Es desplaçava fins a zones forestals on calava foc a la vegetació i fugia ràpidament. Després dels primers incendis, el Cos d'Agents Rurals de la Generalitat va organitzar un dispositiu per controlar els moviments de l'acusat. D'aquesta manera, va ser detingut per la policia dies després i ja no es va registrar cap incendi forestal més.

La resolució judicial subratlla que els incendis van ser provocats en ple estiu i que algunes de les zones afectades eren pròximes a nuclis urbans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.