Un sindicat de la Policia Local xifra en un 6% l'absentisme laboral del cos, un terç del que diu l'equip de govern


Temes relacionats

La Policia Local celebra la seva festa amb l'anunci de més recursos pel cos (29/set/08)


  • Comparteix:

El Sindicat de Funcionaris de Policia assegura que la taxa d'absentisme de la Policia Local al 2007 va ser d'aproximadament el 6%, tot i que no ha especificat la xifra exacta. La dada es recull, segons el grup sindical, de les memòries laborals de l'any passat del cos policial. Aquestes declaracions arriben després que el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, afirmés durant la festa de la Policia Local que el cos pateix un 18% de baixes laborals diàriament.

El secretari de la secció sindical, Emili Martínez, considera que la dada que ha proporcionat Martorell perjudica la imatge del col·lectiu policial.

Emili Martínez

És una dada que perjudica la imatge de seriositat del cos de la policia local.




Xavier Martorell ha assegurat aquesta setmana que el cos pateix un 18% de baixes laborals diàriament, tot i que ha remarcat que la dada no és elevada ni preocupant.

Xavier Martorell

Hem de tenir en compte que els paràmetres de les indisponibilitats o baixes són diferents que en altres col·lectius. No estem preocupats.




Emili Martínez és un dels tres delegats amb què compta el sindicat, que agrupa aproximadament la meitat dels treballadors de la comissaria local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.