900 metres quadrats per a les entitats de la ciutat


Temes relacionats

S'inaugura la primera fase de les obres de remodelació de la Casa de Cultura ( 1/oct/08)

Les obres de la Casa de Cultura generen protestes dels veïns del carrer Castellví ( 6/mar/08)

Les entitats reclamen més cohesió i participació per fer front al creixement de la ciutat ( 9/nov/07)

La reformada Casa de Cultura obrirà les portes a les entitats al gener (12/nov/07)


  • Comparteix:

Les entitats de la ciutat ja disposen de prop de 900 metres quadrats repartits en 17 despatxos a la primera i segona planta de la Casa de Cultura fruit de la primera fase de remodelació de l'equipament. Tot i això, encara no hi ha data per als treballs de la nova sala d'actes, la planta baixa i el soterrani de l'edifici.

Els treballs de les dues primeres plantes han suposat una ampliació de gairebé 300 metres quadrats de l'equipament, que ha passat de disposar 570 metres quadrats entre les dues primeres plantes a 870. L'espai està repartit entre aules i despatxos que entitats com l'escola d'adults o el servei local de català utilitzaran a diari per a les seves activitats.

Durant la inauguració de la primera fase de la remodelació de l'equipament, l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que 's'ha rentat la cara' a la Casa de Cultura i que el resultat 'donarà vida' al teixit associatiu local.


Lluís Recoder

És un equipament modern i amb allò que es necessita per poder desenvolupar les tasques de les entitats.




Recoder ha remarcat, però, que encara no se sap quan començaran la segona i tercera fase de les obres, que consisteixen en la nova sala d'actes i en un auditori subterrani per a 350 persones.

Les entitats s'han mostrat molt satisfetes de la remodelació i ja han avançat a què dedicaran el seu ús. Escoltem la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau, i el president del Grup d'Estudis Locals, Antoni Bardavio, dues entitats que compartiran l'equipament.


Bateria

Estem molt contents perquè fem un curs de sardanes i farem servir una sala. / Portàvem temps utilitzant espais d'altres entitats.




La remodelació també ha suposat l'adaptació i modernització dels serveis i la climatització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.