Veïns es queixen de trencaments de vidres als cotxes del pàrquing del carrer del Bruc


  • Comparteix:

Vehicles aparcats al carrer del Bruc

Vehicles aparcats al carrer del Bruc

Veïns dels voltants de l'estació de Valldoreix denuncien que sovint es produeixen robatoris i trencaments de vidres als vehicles estacionats al carrer del Bruc. Segons els afectats, els actes tenen lloc setmanalment la matinada de divendres a dissabte.

Des de fa quasi un any, al carrer del Bruc, els vehicles estacionats la matinada de divendres a dissabte apareixen amb els vidres trencats. Els veïns ho atribueixen a actes de vandalisme però també s'han donat casos de robatoris d'objectes a l'interior dels vehicles.

Escoltem una veïna de la zona, Cristina Lacorte.

Cristina Lacorte

Hi ha bastants robatoris a la zona però no se sap qui són. S'ha de prendre alguna mesura perquè no és normal que això passi a l'única zona que tenim per aparcar el cotxe.










Lacorte ha destacat que la policia 'no ha fet res perquè no hi ha manera de saber qui són els responsables', tot i haver rebut diverses denúncies.

En la majoria de casos, els conductors estacionen els seus vehicles al carrer del Bruc per agafar després el tren cap a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.