Maulets inicia una campanya de defensa dels drets de la dona


  • Comparteix:

Maulets ha engegat una campanya per sensibilitzar la població sobre la lluita pels drets de la dona en la societat patriarcal. Es tracta d'una campanya de reivindicació global que es materialitzarà en una exposició temàtica de la dona, la pujada d'un mural i un cicle de xerrades.

La lluita contra la violència de gènere, la dona vista com a objecte, l'esclavatge de l'estètica o la diferencia de rols són algunes de les reivindicacions que des de Maulets es fan per denunciar la discriminació que pateix la dona en la societat patriarcal.

Un dels membres de Maulets, Alba Johé, explica que es tracta d'una lluita genèrica:

Alba Johé

El que voliem fer es mostrar una cara molt general i denunciar que el capitalisme afecta la dona en molts aspectes socials


La campanya comença al febrer amb una exposició de fotografies que mostren el paper de la dona del segle vint. Cap a finals de febrer es farà la pintada d'un mural i després començarà un cicle de xerrades que tractaran sobre la dona i la immigració, les dones del SAC -un col·lectiu de Terrassa que treballa en tots els àmbits de denúncia social- i les Mares de la Plaza de Mayo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.