Amplien el termini per participar al concurs de vídeos del canal YouTube Sant Cugat


Temes relacionats

Un concurs de vídeo enceta l'espai de participació ciutadana del canal Sant Cugat de YouTube ( 4/jul/08)

Sant Cugat ja té un canal de Youtube amb la participació de Cugat.cat (18/jun/08)


  • Comparteix:

El termini de presentació de vídeos d'estiu per participar al concurs del canal YouTube Sant Cugat s'allarga fins el 31 d'octubre. De moment s'han penjat al canal YouTube Sant Cugat 12 vídeos, que han rebut més de 1.800 visites.

Podran participar al concurs tots aquells santcugatencs que hagin enregistrat un vídeo durant l'estiu i que el pengin al canal YouTube Sant Cugat. Les vacances d'estiu han de ser la temàtica del vídeo, que no pot durar més d'un minut i que ha d'incorporar, en algun moment, una frase en què l'autor digui el seu nom i que és de Sant Cugat.

Un cop el vídeo estigui penjat a Internet, caldrà enviar l'enllaç a l'adreça youtube@cugat.cat. Les persones interessades poden veure els vídeos i puntuar-los. El jurat tindrà en compte el resultats de la puntuació, encara que no és vinculant. Els guanyadors del concurs obtindran, entre d'altres coses, una càmera de vídeo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.