Els propietaris dels pisos de Promusa de Benet Cortada ja tenen les seves claus

Societat

Publicat el 10/oct/08 per Anna Bernado

Les claus dels pisos de Promusa dels carrers Benet Cortada i Josep Serrabogunyà ja són en mans dels seus propietaris. Aquesta promoció, de 64 habitatges, és la quarta a Vulpalleres, on encara n'hi ha dues més en construcció. Durant l'entrega dels pisos aquest divendres a la tarda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que l'empresa municipal d'habitatge públic continuarà amb el mateix ritme de construcció de pisos tot i la crisi econòmica.

L'alcalde, Lluís Recoder ha entregat les claus als propietaris i ha assegurat que Promusa podrà seguir amb el ritme de promocions d'habitatge públic i que, fins i tot, podrien incrementar les inversions, com a mesura per superar la crisi.

Lluís Recoder

Crec que les administracions hem de continuar invertint per posar el gra de sorra a la sortida de la crisi econòmica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els 64 habitatges estan repartits en dos edificis, un situat al carrer de Benet Cortada i l'altre al carrer de Josep Serrabogunyà. Amb una superfície que varia entre els 58 i els 70 metres quadrats, tots els pisos estan equipats amb sistemes d'energia solar i de reciclatge d'aigües grises. El cost del projecte ha estat de més de quatre milions i mig d'euros.

Amb aquests 64 pisos, el barri de Vulpalleres eleva la densitat d'habitatge públic fins a un total de 202 pisos, entre lloguer i venda. A més, ara mateix s'hi estan construint 144 habitatges.

Els veïns han rebut els pisos amb alegria i s'han mostrat molt satisfets amb l'entorn.

Veïns Vulpalleres

Estem molt contents, fa il·lusió. Encara ens queda molt per traslladar-nos. Ens agrada l'entorn.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Pel que fa el conjunt de Sant Cugat, amb aquesta última promoció Promusa haurà lliurat un total de 1.258 pisos de protecció municipal. A més, encara n'hi ha 467 més en construcció i 373 en fase de projecte.