Més de 1.000 treballadors i familiars de Hewlett Packard participaran avui a la Diada Solidària


Temes relacionats

La diada solidària de HP recapta més de 29.000 euros per tirar endavant dos projectes (19/nov/07)


  • Comparteix:

Una de les activitats de la Diada de l'any passat

Una de les activitats de la Diada de l'any passat

L'empresa Hewlett Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, celebra aquest dissabte la tercera Diada Solidària. Enguany, els diners recaptats es destinaran a finançar dos projectes: ampliar una casa d'acollida de mares adolescents al Perú i restaurar un centre d'acollida de nens i nenes orfes de Moçambic. De moment, ja s'han inscrit unes 1.000 persones entre treballadors i familiars.

Com cada any la companyia organitza una diada solidària aquest dissabte per recaptar diners per a finançar dos projectes del Perú i Moçambic, presentats pels mateixos empleats.

A més de la carrera solidària de cada any s'organitzaran altres activitats. La responsable de comunicació de HP, Eva Blanco, explica quines són.


Eva Blanco

El fotògraf Tino Soriano impartirà classes de fotografia, hi haurà tallers de mosaics i de joies i una paella per a tothom.



Segons Blanco, aquest any han rebut més cooperació per part dels treballadors a l'hora d'aportar idees per a la diada respecte a anys anteriors. L'aportació és d'un mínim de 10 euros per persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.