L'Assemblea de Joves proposa canviar el nom de la plaça del Rei pel de Brigadistes Internacionals


Temes relacionats

La CUP demana al consistori que canviï el nom de la plaça del Rei (30/mai/06)


  • Comparteix:

Plaça del Rei

Plaça del Rei

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) proposa que la plaça del Rei sigui rebatejada amb el nom de plaça dels Brigadistes Internacionals per commemorar el 70è aniversari de la seva retirada. L'Assemblea creu que la iniciativa té fonament, tot i que te poca confiança en què es canviï el nom, tenint en compte, diu, 'el caràcter monàrquic de l'alcalde'. No obstant això, l'AJSC se sumen a la iniciativa de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat considera que les Brigades Internacionals formen un col·lectiu del qual no se'n parla prou i que val la pena recordar el 70è aniversari de la seva retirada canviant el nom de la plaça del Rei pel dels Brigadistes Internacionals. Els independentistes s'han sumat a la proposta que va fer la CUP anteriorment, on es convidava a tots els ciutadans i entitats a proposar noms que respectessin la realitat nacional catalana per rebatejar la plaça del Rei.

Un dels membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat Ignasi Bea explica en què consisteix la iniciativa de la CUP.

Ignasi Bea

Ens hem sumat a la iniciativa que la CUP va presentar fa temps perquè la població fes propostes per canviar el nom de la plaça del Rei.


Ignasi Bea afirma que les Brigades Internacionals són un símbol de llibertat tant per a Catalunya com per a Sant Cugat. No obstant això, Bea ha mostrat poca confiança davant el fet que la plaça sigui rebatejada, tenint en compte, diu, 'el caràcter monàrquic de Recoder'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.