Recoder defensa les virtuts del model de ciutat de Sant Cugat a l'Arxiu Nacional de Catalunya


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

'Sant Cugat destaca per l'ús de les noves tecnologies, per una economia basada en llocs de feina de qualitat i per una gestió pública que pren el millor de la gestió privada'. Ho ha dit l'alcalde Lluís Recoder en la conferència 'Sant Cugat: un model de ciutat innovadora' organitzada per l'Associació d'Amics de la Unesco Sant Cugat - Valldoreix.

L'alcalde ha explicat que l'evolució és inevitable i, per això, ha dit, cal aprofitar les oportunitats que es van presentant per tirar endavant projectes que permetin construir un futur de qualitat.

Lluís Recoder ha dit que Sant Cugat surt molt ben col·locada si la comparem amb d'altres municipis del país i ha ressaltat l'aposta per ser una ciutat innovadora en diferents aspectes.

Lluís Recoder

Sant Cugat és capdavantera per l'ús de noves tecnologies, per una economia enfocada a la qualitat i per una gestió pública innovadora.


En aquest sentit, l'alcalde ha destacat que el model pressupostari del consistori és 'de referència' perquè treballa, com l'empresa privada, per objectius i amb mapes estratègics que fixen les grans fites de ciutat.

L'alcalde ha dit que Sant Cugat està patint la crisi econòmica però que ho suporta millor que d'altres zones per la qualitat general dels llocs de treball.

Lluís Recoder

Sant Cugat està patint la crisi amb menys virulència perquè tenim empreses competitives que creen ocupació de qualitat.


Recoder ha dit que hem de ser optimistes i aprofitar els moments de crisi per corregir errors i mancances. En aquest sentit, l'alcalde ha emplaçat tothom a treballar per una ciutat encara més innovadora amb projectes de present i futur com el nou campus d'ESADE, el Catalonia Innovation Triangle (CIT) i Creàpolis.

L'alcalde ha defensat el present i el futur de la ciutat davant un auditori de 80 persones a l'Arxiu Nacional de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.