Recoder qualifica de 'sorprenents' les afirmacions d'Aznar sobre el canvi climàtic quan va signar el protocol de Kyoto


  • Comparteix:

L'alcalde considera que les declaracions de l'expresident del govern espanyol José María Aznar sobre el canvi climàtic són 'sorprenents i irresponsables'. Aznar ha assegurat que 'els apocalíptics del canvi climàtic condemnen a la foguera qui gosi posar en dubte les seves tesis'. Lluís Recoder creu que és contradictori que faci aquestes afirmacions quan va ratificar el protocol de Kyoto al capdavant de l'executiu estatal.

L'alcalde considera que Aznar no havia de signar el protocol de Kyoto si dutbava dels efectes del canvi climàtic.

Lluís Recoder

Aznar posa en dubte els efectes de l'acció humana sobre el canvi climàtic però quan era president del Govern va ratificar el protocol de Kyoto.




Recoder creu que el govern espanyol i els assessors de l'expresident no van dubtar a l'hora de recomanar-li que l'Estat espanyol s'havia d'adherir al protocol. A més, l'alcalde assegura que no és una qüestió que estigui subjecte a 'opinions de tertúlies de cafè'.

Lluís Recoder

No és una opinió de tertúlia matinal radiofònica, sinó que és el que ens diuen els centífics.




L'alcalde també ha afirmat que l'Estat espanyol 's'ha passat pel forro' el protocol de Kyoto i que les declaracions d'Aznar són 'irresponsables' tenint en compte que és una persona que ha tingut molta responsabilitat i ha de mesurar les seves paraules.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El tiempo no pasa en vano y a alguno se le ha ido la olla.¿ Recuerdan aquello de que a él nadie le decía lo que tenía que beber ni a qué velocidad debía de conducir? Es evidente que lo único que ha aumentado en esa cabecita es la longitud del cabello.

ane. Enviat el 24/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.