Els periodistes de Cugat.cat demanem respecte per a l'exercici de la nostra professió


  • Comparteix:

Després de l'agressió, la setmana passada, a un redactor de Cugat.cat que cobria una activitat esportiva en el pavelló de Can Llobet a la Floresta, els treballadors i treballadores demanem respecte per a l'exercici de la nostra tasca professional.

És evident que el que va passar a la Floresta és un fet aïllat (vegi's el vídeo on un seguidor del Ripollet li etziba una puntada de peu al nostre redactor mentre filmava), però cal que no es repeteixi. És evident, però, que els seguidors de l'equip visitant, autodefinits com a 'Ultras Ripollet', no responen als ideals esportius de respecte a l'adversari i de fair play (vegi's el vídeo d'aquest grup al YouTube).

L'estètica neonazi d'aquest grup i les seves proclames no haurien de ser presents als nostres recintes esportius. Una societat democràtica no s'ho pot permetre. Per això, demanem a les autoritats locals i nacionals, i responsables de les federacions i clubs, que foragitin aquests tipus de seguidors allunyats dels mínims nivells de civisme.

Agraïm públicament l'actuació de la Policia Local, que va donar suport en tot moment al nostre redactor i va evitar mals majors.

No es tracta de lamentar-se, sinó de rebutjar la violència en qualsevol dels àmbits socials, i també a l'esport.


TREBALLADORS DE CUGAT.CAT




  • Comparteix:

COMENTARIS

Sense cap mena de dubte l\'actuació d\'aquest grup violent és del tot rebutjable i intolerable..Però jo era al partit i amb aquest escrit, que espero que em publiqueu, vull denunciar l\'actitud tan deplorable que va mostrar el periodista que cobria aquesta notícia. I és que el noi es va posar en mig de la baralla i des de la grada vam poder veure com li va trobar emoció al fet d\'estar present en una baralla. Crec que des de CUGAT.CAT no hauríeu de tolerar que un periodista del vostre equip mostri aquest comportament. És qüestió de cap!

Pere. Enviat el 27/oct/08


Lamentable l\'actitud que va mostrar el treballador de Cugat.cat a l\'igual que lamentable la presència del grup violent a la pista!

Toni. Enviat el 27/oct/08


No, si ara serà culpa del periodista per ficar-se al mig, no et fot. Rep i encara és culpa seva.

Marc. Enviat el 27/oct/08


Chicos, los primos de los borregos se enfadan de que los hayan grabado.En lugar de sentir vergúenza por el salvaje comportamiento de algunos, les sabe mal que el periodista estuviera allí.

ane. Enviat el 27/oct/08


Per què fiqueu treballadors i treballadores?No sabeu que existeix el terme neutre treballadors?

ripo. Enviat el 27/oct/08


com podeu criticar l'actuació del periodista!?!?ell va fer la seva feina i ha aconseguit unes de les millors imatges de la curta història de Cugat.cat. És normal que en aquets casos es creï polèmica, però el problema el tenen els radicals del Ripollet, el periodista no va ni crear la baralla ni la va alimentar, va simplement cobrir alguna cosa extramadament noticiable...així que un respecte pels professionals,,,que tothom té molta boca i pocs collons!!!!Salutacions a tothom!!!!

fora tonteries. Enviat el 28/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.