Els periodistes de Cugat.cat demanem respecte per a l'exercici de la nostra professió

Societat

Publicat el 27/oct/08 per Redacció

Després de l'agressió, la setmana passada, a un redactor de Cugat.cat que cobria una activitat esportiva en el pavelló de Can Llobet a la Floresta, els treballadors i treballadores demanem respecte per a l'exercici de la nostra tasca professional.

És evident que el que va passar a la Floresta és un fet aïllat (vegi's el vídeo on un seguidor del Ripollet li etziba una puntada de peu al nostre redactor mentre filmava), però cal que no es repeteixi. És evident, però, que els seguidors de l'equip visitant, autodefinits com a 'Ultras Ripollet', no responen als ideals esportius de respecte a l'adversari i de fair play (vegi's el vídeo d'aquest grup al YouTube).

L'estètica neonazi d'aquest grup i les seves proclames no haurien de ser presents als nostres recintes esportius. Una societat democràtica no s'ho pot permetre. Per això, demanem a les autoritats locals i nacionals, i responsables de les federacions i clubs, que foragitin aquests tipus de seguidors allunyats dels mínims nivells de civisme.

Agraïm públicament l'actuació de la Policia Local, que va donar suport en tot moment al nostre redactor i va evitar mals majors.

No es tracta de lamentar-se, sinó de rebutjar la violència en qualsevol dels àmbits socials, i també a l'esport.


TREBALLADORS DE CUGAT.CAT