Un servei especial d'autobusos aproparà els santcugatencs al cementiri per Tots Sants

Cementiri de Sant Cugat

Societat

Publicat el 31/oct/08 per Marc Sala

Un servei especial d'autobusos facilitarà aquest cap de setmana l'accés al cementiri municipal amb motiu de Tots Sants. El servei municipal té origen a la plaça de Sant Francesc i recorrerà diversos punts de la ciutat abans d'arribar al cementiri de Sant Cugat. La freqüència de pas de la línia serà cada 30 minuts demà i cada hora diumenge.

El servei arrenca a les deu del matí i s'allarga fins a dos quarts de sis en direcció al cementiri, el recorregut de tornada comença a les onze i estarà disponible fins a les sis de la tarda. Els autobusos tindran aquest dissabte una freqüència de pas de mitja hora. Diumenge, també hi haurà un servei especial però amb una freqüència d'una hora entre autobusos.

L'encarregat de l'àrea de cementiris de l'empresa Serveis Funeraris Integrals, Joan Ventura, comenta algunes de les mesures per facilitar l'accés al cementiri municipal.

Joan Ventura

Hem posat més autobusos, un administratiu a l'ajuntament, hem col·locat més baranes per seguretat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El recorregut neix a la plaça de Sant Francesc cap a la Rambla del Celler, seguidament s'enfila cap a Rius i Taulet i torna a l'estació dels ferrocarrils passat per l'avinguda de Lluís Companys. Després passa per la Rambla Ribatallada cap a Francesc Moragues per tornar a Rius i Taulet i enfilar-se cap a l'avinguda Graells fins el cementiri.