L'IES Leonardo Da Vinci fa un intercanvi amb alumnes de Bruges per potenciar la consciència europea


  • Comparteix:

L'IES Leonardo Da Vinci i 26 alumnes d'un institut de Bruges porten a terme, per tercer any consecutiu, un intercanvi amb l'objectiu de fomentar el coneixement de les diferents cultures que convieun dins la Unió Europea. Aquesta experiència, que vol potenciar l'ús de les llengües estrangeres, aviat es veurà reforçada amb la participació del centre santcugatenc en un programa de promoció subvencionat per la Unió Europea.

Vint-i-sis adolescents procedents de la ciutat belga de Bruges han conegut aquest matí el Leonardo Da Vinci. Amb aquesta visita, els alumnes de l'institut VIJ-VER-HOF ha posat punt i final a una estada en la qual han passat per espais com el Museu Picasso, el centre històric de Girona, el Museu del Barça i el Monestir. Una experiència que han compartit amb els estudiants del Leonardo Da Vinci i que, segons el seu director, Ramon Casals, ha estat molt profitosa.

Segons Casals l'objectiu d'aquests programes d'intercanvi és potenciar l'ús d'altres idiomes i el coneixement de cultures. A banda d'aquestes iniciatives, l'IES Leonardo Da Vinci ha entrat en un programa de la UE destinat al foment de la consciència europea, i en el qual participen 7 països:

Ramon Casals

Es treballarà els valors de les ciutats europees participant com Suècia, Romania i Portugal, entre d'altres


Per la seva banda, la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, s'ha mostrat molt satisfeta amb el resultat d'aquesta iniciativa, que ja s'ha realitzat altres vegades amb països com Alemanya i França:

Àngels Ponsa

Aquests intercanvis són una gran experiència personal per als alumnes


La delegació d'alumnes belgues marxarà demà cap a la localitat de Bruges. Al març seran els alumnes santcugatencs els que visitaran el país belga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.