L'HGC farà una inversió de prop de 3 milions d'euros en un nou accelerador de radioteràpia


Temes relacionats

La UIC inaugura aquest dijous la llicenciatura de Medicina (25/set/08)


  • Comparteix:

Accelador de radioteràpia

Accelador de radioteràpia

L'Hospital General de Catalunya (HGC) celebra l'any que ve els seus 25 anys d'història ubicats a la nostra ciutat amb els ulls fixats en la millora de la radioteràpia, una de les seves 'potes' clau. El director del centre, Xavier Mate, ha explicat a Cugat.cat que al gener entrarà en funcionament un nou accelerador amb l'objectiu d'oferir un tractament de radioteràpia més efectiu i precís.

El director de l'HGC, Xavier Mate, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que el centre sanitari celebra els 25 anys d'història amb una aposta clara i estratègica en la millora de la radioteràpia. Mate ha avançat els canvis que hi haurà en aquest sentit.

Xavier Mate

Fem una aposta estratègica important en radioteràpia. Posem un d'alta tencologia que permetrà un tractament de radioteràpia molt més efectiva.


L'accelerador que comporta una inversió de prop de tres milions d'euros entrarà en funcionament el gener de 2009.

El centre sanitari s'ha convertit enguany en hospital universitari amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Mate considera que aquest nou pas és molt important i ho ha valorat de manera molt positiva.

Xavier Mate

Tenir gent que seran futurs professionals significa un reconeixement d'un nivell qualitatiu però també una actualització de coneixements en un món sanitari on tot canvia molt ràpid.











Fins el setembre la UIC només impartia els estudis de fisioteràpia i odontologia. Ara ja es pot estudiar la carrera de Medicina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.