El General de Catalunya, disposat a acollir l'hospital de referència públic de la zona


Temes relacionats

El govern descarta convertir el General de Catalunya en hospital de referència i manté l'aposta per Rubí (17/abr/08)


  • Comparteix:

Exterior de l'Hospital General de Catalunya

Exterior de l'Hospital General de Catalunya

El director de l'Hospital General de Catalunya (HGC) ha explicat a Cugat.cat que estan oberts a acollir la seu de l'hospital de referència que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, tot i la negativa de la Generalitat. Xavier Mate considera que el centre sanitari està preparat per ubicar aquest hospital públic en les plantes que actualment estan desertes.

La Generalitat va descartar a l'abril destinar una part del centre en l'hospital de referència de la zona, tot i la demanda de l'Ajuntament de Sant Cugat. La conselleria de Salut mantenia llavors que l'equipament es construirà a Rubí a partir del 2009.

Segons el director de l'HGC, Xavier Mate, el centre obre les portes a qualsevol necessitat de l'entorn. Mate ha afegit que ara per ara ja s'estan comportant com un hospital comarcal amb una dotació tecnològica elevada.

Xavier Mate

Això és una decisió de planifació. Es fa un mapa de territori i es decideixen una sèrie d'ubicacions. Només podem plantejar obrir portes.






Mate diu que si l'administració pública creu que l'HGC pot jugar un paper en aquest sentit no tenen cap dubte que s'asseuran per parlar-ho. Segons el director del centre sanitari, l'HGC té 'potencialitat' per ser la seu de l'hospital públic de referència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.