Mig centenar de persones assisteixen a la xerrada 'Quin mal son, no puc dormir'


  • Comparteix:

Moment de la xerrada

Moment de la xerrada

Mantenir un horari regular, no excedir-se amb els estimulants, controlar l'estrès i l'horari laboral són algunes de les recomanacions que el doctor Segarra ha fet aquest dimarts a la xerrada 'Quin mal son, no puc dormir!'. La xerrada que s'inclou al cinquè cicle 'Dona i Salut' ha comptat amb la presència de mig centenar de persones.

El coordinador de la unitat del son de la clínica Dexeus, el doctor Francesc Segarra, ha explicat que existeixen més de 85 transtorns de son diferents. Segarra ha destacat, però, que s'estructuren en tres grans grups.

Francesc Segarra

Hi ha tres grups, la gent que té insomni, els que tenen hipersomni, un excés de son, i finalment els que no deixen dormir, que parlen a la nit.


Les properes xerrades se centraran en l'alimentació i la fibromiàlgia al gener i al maig respectivament. L'objectiu de les ponències és difondre conceptes de vida saludable per a la dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.