L'Associació de Diabètics explica les millors receptes per elaborar panellets aquesta castanyada


  • Comparteix:

Moment de la conferència

Moment de la conferència

L'Associació de Diabètics de Catalunya ha explicat a Sant Cugat les receptes per elaborar panellets sense sucre per celebrar la castanyada aquest cap de setmana. Una desena de persones han assitit a la xerrada que ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de Cultura.

La dietista convidada no ha pogut assistir a la xerrada prevista per conèixer les millors receptes per elaborar panallets especials per a persones diabètiques. La presidenta de l'Associació de Diabètics de Catalunya, Montserrat Soley, ha donat alguns consells per celebrar la castanyada aquest cap de setmana.

Tall incrustat: Montserrat Soley

Hem de vigilar el que mengem. Un panellet amb sucre equival a una ració d'hidrats de carboni que són 20 grams de pa.










La xerrada ha comptat amb la presència d'una desena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.