L'Associació de Diabètics de Catalunya ha explicat a Sant Cugat les receptes per elaborar panellets sense sucre per celebrar la castanyada aquest cap de setmana. Una desena de persones han assitit a la xerrada que ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de Cultura.
La dietista convidada no ha pogut assistir a la xerrada prevista per conèixer les millors receptes per elaborar panallets especials per a persones diabètiques. La presidenta de l'Associació de Diabètics de Catalunya, Montserrat Soley, ha donat alguns consells per celebrar la castanyada aquest cap de setmana.
Montserrat Soley
Hem de vigilar el que mengem. Un panellet amb sucre equival a una ració d'hidrats de carboni que són 20 grams de pa.
La xerrada ha comptat amb la presència d'una desena de persones.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.