L'Escola de Cultura de Pau organitza tallers de coneixement de la realitat colombiana


  • Comparteix:

L'Escola de Cultura de Pau, que dirigeix el santcugatenc Vicenç Fisas, organitza uns tallers per aprofundir en el coneixement de la situació de Colòmbia i conscienciar els ciutadans sobre el conflicte armat. La iniciativa, que es durà a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona, també pretén donar més suport internacional a totes les entitats colombianes que lluiten per la pau.

Els tallers es divideixen en diferents blocs que tracten sobre la problemàtica del país, algunes estratègies de suport internacional a les iniciatives colombianes de pau i un repàs a la història del país a través dels seus ritmes i sons. La finalitat és construir vincles de solidaritat entre Colòmbia i Catalunya.
L'objectiu del curs, segons Kristian Herbolzheimer, és donar a conèixer la cara més desconeguda de Colòmbia:

Kristian Herbolzheimer

Colòmbia té tota la capacitat per construir la Pau i el que necessita és un recolzament internacional


Segons Herbolzheimer, la imatge que es té de Colòmbia des de fora és la de un gran caos, guerra, narcotràfic i immigració clandestina. La manca de llibertat política o l'increment del consum de drogues al nord del país són alguns dels problemes que dificulten la pau.

Els tallers es faran del 28 de febrer al 21 de març a la Universitat Autònoma de Barcelona. Els cursos es poden complementar amb unes jornades de sensibilització que es faran a Barcelona del 18 al 22 de febrer. Les inscripcions pels tallers estan obertes fins 17 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.