Els Castellers de Sant Cugat no han lluït en la seva tretzena Diada


Temes relacionats

Els Castellers de Sant Cugat afronten la Diada a mig gas. ( 8/nov/08)

Castellers de Sant Cugat, contents per la participació als actes oficials de l'Onze de Setembre a Barcelona (12/set/08)


  • Comparteix:

La Diada dels Castellers de Sant Cugat ha estat desafortunada perquè no han pogut fer front als canvis en el tronc. La colla santcugatenca ha pogut descarregar el tres de set, el quatre de set i el quatre de set amb agulla, però no han aconseguit el cinc de set que tenien previst. Tot i ser colla de vuit, els problemes al tronc que arrosseguen tota la temporada han fet que deixin el quatre de vuit per a la propera temporada.

El cap de la colla santcugatenca, Èric Bellmunt, explica com han afrontat la Diada castellera en la que celebràven el seu tretzè aniversari.

Èric Bellmunt

És la nostra Diada i l'afrontem amb moltes ganes tot i no ser la Diada que esperàvem a principi de temporada. Tot i així, ens fa molta il·lusió.


Els castellers de Sant Cugat no han brillat a la seva Diada, però pitjor ha estat l'actuació de la colla convidada. La desafortunada caiguda que han patit els Castellers del Poble Sec ha provocat lesions importants a castellers imprescindibles del tronc.

L'escenari de la última actuació dels Castellers de Sant Cugat aquesta temporada serà el barri de Gràcia el proper diumenge. El cap de la colla, Èric Bellmunt, assegura que serà fonamental fer un bon paper per retornar la confiança a tots els castellers santcugatencs.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.