Càritas reforma el seu local per respondre a la creixent demanda d'ajuts socials


Temes relacionats

27.000 euros de l'Ajuntament per a programes de Càritas (25/oct/08)

Càritas Sant Cugat rep un allau de peticions d'ajuda davant la crisi econòmica (17/oct/08)

Més de 750 famílies necessiten l'ajuda de Càritas per arribar a final de mes (14/mar/08)

Càritas acaba les celebracions del 40è aniversari amb un llibre ( 7/jun/07)


  • Comparteix:

Càritas Sant Cugat vol afrontar l'increment de la demanda de persones necessitades amb la recent ampliació dels seus espais al pis de dalt de la Casa Abacial. Aquesta és una reforma que culmina els actes del 40è aniversari de l'organització. El nou espai s'inaugurarà aquest divendres a les set de la tarda amb la presència del bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz Meneses.

Amb les reformes, s'amplien els espais on es fa el Tallaret, una activitat on les persones amb risc d'exclusió social fan treballs manuals per després vendre'ls a una parada de Càritas. També es millora el rebost ampliant el magatzem i el lloc on es feien els cursos d'orientació laboral.

Càritas Sant Cugat disposa ara d'una cuina per a cursos i oferirà millors condicions als infants que s'hi estan mentre les seves mares participen en el Tallaret.

Segons paraules del rector de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanqué, a Cugat.Cat, amb l'ampliació de Càritas no només es vol pal·liar un problema social immediat, sinó que l'entitat sigui una casa d'acollida amb unes tradicions.

Blai Blanqué

És un espai que guarda marques del passat i volem que es posin a l'abast de la gent de fora i, així, se sentin integrades.



El cost de les reformes ha estat d'uns 126.000 euros. Per fer-hi front, Càritas ha comptat amb el suport de Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació La Caixa.

L'acte inaugural se celebra aquest divendres a les set de la tarda a la Casa Abacial i presidirà el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i el rector de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanqué.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.