Sant Cugat s'adhereix a un projecte educatiu per prevenir les malalties cardiovasculars


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Promoure hàbits saludables per prevenir malalties cardiovasculars és el principal objectiu del conveni que ha signat l'Ajuntament amb la Mútua de Terrassa i la Fundació Biblioteca Josep Laporte. Amb aquesta signatura, les tres entitats desenvoluparan un programa educatiu per a pacients i ciutadans.

El programa planteja la reducció del consum de tabac, la promoció de l'educació física, l'elaboració de menús cardiosaludables als restaurants i el consell dietètic des dels comerços. Per la seva banda els Centres d'Atenció Primària faran cursos destinats a pacients, familiars i comerciants per promoure estils de vida cardiosaludables, entre altres activitats.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat l'objectiu del conveni.

Lluís Recoder

Promoure hàbits saludables i prevenir malalties cardiovasculars. Ens proposem fer una feina de molt llarg abast per conscienciar la ciutadania sobre hàbits alimentaris i a les escoles.


En aquest sentit, Recoder ha explicat que un altre objectiu és conscienciar també el comerç perquè a l'hora de vendre productes ajudin a tenir aquests hàbits saludables.

Aquest tipus de malalties de l'aparell circulatori són les principals causes de mort a la nostra societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.