Nou pla de mobilitat a la UAB per millorar la connexió amb municipis veïns com Sant Cugat


  • Comparteix:

Campus de la UAB

Campus de la UAB

Una estació d'autobusos connectarà el campus de la UAB amb les diferents línies de les poblacions properes a partir del 2011. Aquesta és la principal mesura d'un Pla de Mobilitat impulsat per la universitat per millorar la mobilitat dins del campus i la connexió amb els municipis propers com Sant Cugat. A més, el pla preveu la creació d'una xarxa de vies per a ciclistes perquè es pugui accedir a la universitat en bicicleta des de localitats properes.

El Pla de Mobilitat de la UAB, elaborat per la Taula de la Mobilitat de la UAB, potenciarà el transport públic col·lectiu i els desplaçaments a peu i en bicicleta. Amb aquestes mesures es volen millorar els més de 220.000 desplaçaments diaris que cada dia es fan al campus.

Entre aquestes mesures, també n'hi ha que afecten la gestió dels aparcaments i la millora del transport de mercaderies dins la universitat. El pla també estudia millorar la freqüència de pas dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i senyalitzar els itineraris a peu.

La Taula de la Mobilitat de la UAB està formada per la mateixa UAB, l'Autoritat del Transport Metropolità i la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.