La llogatera de l'antiga fonda Garriga continua desnonada després de 10 mesos


  • Comparteix:

Imatge de la paret tapiada de l'antiga fonda Garriga

Imatge de la paret tapiada de l'antiga fonda Garriga

Una santcugatenca continua sense poder entrar al seu domicili, l'antiga fonda Garriga, 10 mesos després de ser desnonada. L'Ajuntament va declarar al febrer l'estat ruïnós de l'edifici catalogat com a patrimoni de la ciutat. La inquilina, que va haver de marxar, assegura que el propietari no va rehabilitar l'habitatge tot i que el consistori li ho va demanar.

Fa 10 mesos que la dona no pot entrar al que és el domicili de la seva família des de fa un segle i sense poder regentar el bar que hi ha a la planta baixa de l'edifici.

El propietari de l'immoble va demanar fa tres anys que l'edifici fos declarat ruïnós. El consistori assegura que li va denegar la petició i li va demanar que rehabilités l'habitatge i que quan els obrers es van presentar la dona no els va deixar entrar.

Els tècnics municipals van constatar al febrer d'aquest any que l'estructura de l'habitatge estava afectada i van declarar l'estat de l'edifici com a ruïnós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.