Una xerrada de Maulets posa de manifest que els danys ocasionats pel Prestige són 'irreparables'


  • Comparteix:

La comunitat gallega és molt conscient que els danys que ha ocasionat el Prestige són 'irreparables'. Aquesta ha estat una de les aportacions de la xerrada que ha organitzat Maulets amb l'objectiu d'analitzar les negligències polítiques que s'han comès arran de l'accident del petroler.

'Galiza: les causes i conseqüències d'un desastre' és el títol de la conferència que ha preparat l'assemblea de Maulets amb la voluntat de conèixer més detalls de la crisi. Ho han fet a través de l'experiència d'alguns dels santcugatencs que van viatjar a Muxía i del testimoni d'Antón Santos, membre de l'organització Nos Unía Popular.

Santos ha comentat que el sentiment de la població gallega és de complet desencís. Aquest gallec ha afirmat que els polítics han de centrar els seus esforços en la creació d'un pla integral de recuperació, i no en decidir com desfer-se del petroler. El membre de Nos Unía Popular ha assegurat que la comunitat gallega és molt conscient de la situació que els tocarà viure:

Anton Santos

No es pot consentir que es digui que es pot viure amb normalitat amb un vaixell enfonsat amb tones de fuel a pocs quilòmetres de la costa


La xerrada organitzada per Maulets ha reunit una vintena de persones a l'Ateneu Santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.