Arriba una nova edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Antoni Aguilera, Glòria Rognoni, La Lira, les escoles bressol i Ràdio Sant Cugat, guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007 (25/feb/08)

El Centre Borja rep el Premi extraordinari de Sant Cugat (19/feb/07)

El 'Tot Sant Cugat' rep el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat per 20 anys de trajectòria ( 6/feb/06)


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat arriben a la seva quarta edició. A partir del proper 1 de desembre, els santcugatencs poden presentar les seves candidatures proposant aquelles entitats i persones que destaquen per la seva implicació i projecció de la ciutat. La cerimònia de lliurament dels premis girarà entorn del món del circ.

Després d'homenatjar el món de la música, la poesia i la dansa, enguany serà el circ qui doni vida a la gala d'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat, el proper 22 de febrer al Teatre-Auditori.

Abans, però, els santcugatencs hauran de fer les seves propostes presentant a l'Ajuntament o via web el currículum de la persona o entitat, els seus mèrits i el suport d'un mínim de 25 signatures. L'objectiu final és un cop més reconèixer la tasca d'aquestes persones i entitats. Ho explica el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Sant Cugat és una ciutat que creix molt i aquests són uns premis que intenten preservar la identitat de la ciutat. Són premis que guardonen l'esforç.


Un any més, el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, ha reiterat el seu suport, tot i la crisi econòmica.

Josep Maria Negre

Volem estar i continuar patrocinant els actes importants de la ciutat. També en moments de crisi.


Els premis compten amb la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari Diari de Sant Cugat. Les candidatures es poden presentar fins el 6 de febrer i es podrà donar suport a les diferents propostes dipositant una butlleta a diferents indrets de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.