Esade començarà les classes una hora abans del previst per evitar el col·lapse viari

Vista aèria del campus d'Esade

Societat

Publicat el 19/nov/08 per Miquel Herrada

Els treballadors i estudiants del campus d'Esade a Sant Cugat tindran incentius per utilitzar el transport públic. La direcció de l'escola de negocis està estudiant oferir al personal una targeta gratuïta durant deu anys per fer servir tren i autobús en comptes del vehicle privat. A més, les classes al campus santcugatenc començaran una hora abans del previst, a les 8, per evitar el col·lapse viari als accessos.

Aquestes són algunes de les mesures que s'estan adoptant per evitar que l'entrada en funcionament del campus d'Esade, prevista pel febrer, provoqui un col·lapse de trànsit a la zona. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

S'ofereix al personal targetes T-Mes gratuïtes durant deu anys. Són mesures per afavorir l'ús del transport públic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un autobús llençadora connectarà l'estació dels FGC amb el campus d'Esade i un altre enllaçarà el complex santcugatenc amb el campus de Barcelona.

D'altra banda, l'Ajuntament i la direcció de FGC han aconseguit que Esade comenci les classes a Sant Cugat una hora abans del previst, a les 8 del matí, per evitar que es col·lapsin els accessos al centre, tant en ferrocarril com en cotxe. Les vies que envolten Esade ja pateixen a primera hora del matí el col·lapse que provoca la proximitat del col·legi Europa.