Nova web de l'Associació Astronòmica de Valldoreix-Sant Cugat


  • Comparteix:

L'agrupació Astronòmica de Valldoreix-Sant Cugat ha obert una pàgina a internet per difondre la seva activitat. L'entitat, creada al 1986, preten augmentar els seus associats i es dirigeix tan afeccionats com experts en la matèria. L'acte de presentació oficial del nou portal serà un recital de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al febrer, en motiu del 400 aniversari de la primera observació de Galileu.

El portal electrònic, que es pot trobar a l'adreça www.astronomia.cat, ofereix una galeria d'imatges realitzades pels mateixos associats i informa de les activitats programades. L'entitat té previst ampliar l'oferta d'activitats amb observacions periòdiques i organitzar xerrades sobre l'astronomia.

El president de l'entitat, Eduard Garcia, ha explicat a Cugat.cat les raons que han portat a l'associació crear el nou portal.

Eduard Garcia

És un element per consultar, per donar-nos a conèixer i que la gent s'interessi per l'astronomia.





Aquest nou impuls coincideix amb la celebració de l'Any Internacional de l'Astronomia que commemora el quart centenari de la primera observació de Galileu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.