Sant Cugat participa en la creació de la Jove Orquestra del Vallès Occidental


  • Comparteix:

L'Escola Fusió de Música i Dansa, el Centre d'Estudis Musicals Ricomà de Sant Cugat i vuit escoles més de la comarca participaran en la creació de la Jove Orquestra del Vallès Occidental i del Cor del Vallès Occidental. Aquesta iniciativa ha sorgit d'El Musical, un centre d'educació, recerca i producció musical de Cerdanyola del Vallés.

L'objectiu de les dues formacions és crear un repertori de peces musicals amb l'assessorament i la col·laboració del grup teatral 'El Musical Més Petit'. Aquesta idea segueix les directrius de la Jove Orquestra del Vallès Oriental. Segons Sònia Gatell, la principal impulsora d'aquesta iniciativa, l'orquestra està oberta a qualsevol nen amb un mínim de nivell.

Sònia Gatell

Volem que puguin venir a tocar en aquesta orquestra tots aquells alumnes d'escoles privades i públiques que ho vulguin


El primer assaig tindrà lloc el 6 d'abril a l'escola El Musical de Bellatera. Aquest centre, juntament amb l'ajuntament de Castellar del Vallès, seran els impulsors de les activitats de les dues formacions. Els 26 i 27 d'abril faran un estada de cap de setmana per treballar intensament. El primer concert de la formació serà el 18 de maig a Castellar i es gravarà en un cd. Ho explica Sònia Gatell.

Sònia Gatell

Tenim l'objectiu de poder gravar un CD del concert que farem


El nombre de places de l'orquestra és il·limitat. De moment ja s'han apuntat a aquesta iniciativa alumnes de centres de Sant Cugat, però també de Sabadell, Sant Quirze, Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.