Unes 200 persones diuen 'no' a una guerra contra l'Iraq i critiquen la posició d'Aznar


  • Comparteix:

La XASC vol organitzar una consulta popular a Sant Cugat per saber, coincidint amb el dia de les eleccions, el recolzament que té entre la ciutadania una possible guerra contra l'Iraq. Així s'ha posat de manifest en la concentració que ha aplegat unes 200 persones i que ha servit per dir NO a les tesis de Bush i Aznar en el conflicte contra el règim de Saddam Hussein.

Sota les consignes de "assassins" o "Aznar bufó", els santcugatencs es mostren molt crítics amb la política del govern nord-americà i espanyol però confien en què la pressió ciutadana pugui aturar la guerra. També s'ha criticat la postura d'alguns líders europeus com Berlusconi o Blair, i s'ha fet una crida a la societat civil per lluitar contra aquest absurd.

Un dels membres de la Xasc, Germán Llerena, ha afirmat que amb la participació dels ciutadans és possible aturar la guerra:

German Llerena

Per primera vegada aquesta guerra és possible aturar-la i la gent està majoritàriament en contra.


Durant la concentració també s'han exposat algunes fotografies que mostren els desastres que els bombardejos de la guerra del Golf de l'any 91 van ocasionar sobre la població civil. No s'ha d'oblidar que a conseqüència d'aquella guerra van morir un mil·lio i mig de persones. Els santcugatencs han reclamat que volen que s'els escolti:

  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.