Núñez i Navarro fa aturar les obres del camí de Can Borrell


Temes relacionats

Núñez i Navarro: 'Les obres no es poden fer sense el nostre permís' (28/nov/08)

Comencen les obres de construcció de la passera del Forat d'en Bocàs al camí de Can Borrell (26/set/08)


  • Comparteix:

Les obres del camí de Can Borrell estan aturades des de principis de mes. El grup Núñez i Navarro ha fet que es paralitzessin només dos dies després d'haver començat, al·legant que envaeixen una propietat privada. El Consorci del Parc de Collserola, que promou les obres, ha preferit no continuar els treballs davant l'advertiment de la immobiliària, i ara les dues parts han de decidir com desbloquegen la situació.

Les autoritats del Parc de Collserola han explicat a Cugat.cat que el projecte de les obres va seguir tots els procediments legals, i que va estar en exposició pública sense que ningú hi presentés cap al·legació. Dos dies després de l'inici de les obres, però, un tècnic del grup Núñez i Navarro es va presentar a la zona i va assegurar que es trobaven dins una propietat privada. Davant d'aquesta situació, han preferit aturar voluntàriament les obres per evitar que s'iniciï un procés judicial.

El gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, assegura que les obres tenen lloc en cursos fluvials, i per tant dins l'espai públic. De totes maneres, explica que han aturat les obres per evitar que la situació es compliqui. Són declaracions a Cugat.cat.

Marià Martí

Podríem tirar endavant les obres, però preferim aturar-les i arribar a un acord abans que iniciar la via del litigi.


Les autoritats del parc tenen previst reunir-se amb el grup Núñez i Navarro a mitjans de desembre, i esperen que la situació estigui resolta a principis de l'any que ve.

Recordem que les obres del camí de Can Borrell consisteixen en la construcció d'una passera per sobre de l'aiguabarreig que formen el torrent de Sant Crist i la riera de Sant Medir, conegut com el Forat d'en Bocàs. L'objectiu és millorar una de les principals vies d'accés al parc de Collserola, fent-la més accessible i practicable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.