Èxit de recaptació de fons per la lluita contra el càncer en el sopar anual celebrat a Can Magí


  • Comparteix:

La delegació santcugatenca de l'Associació Espanyola contra el Càncer ha qualificat el sopar anual celebrat aquest dissabte del més exitós del fets fins ara. A manca de xifres concretes de recaptació, la presidenta de l'Associació creu que els 500 assistents al sopar han contribuït a superar, amb escreix, les xifres d'anys anteriors.

Unes 500 persones han participat aquest cap de setmana en el sopar anual organitzat per la junta local de l'Associació Espanyola contra el Càncer per recollir fons per ajudar a les persones afectades d'aquesta malaltia. A falta de fer el recompte dels diners recollits, la seva presidenta Marta Martí, creu que és el millor sopar dels celebrats fins ara:

Marta Martí

La gent molt participativa i jo diria que hem superat els altres anys. Cada any intentem que sigui millor.


Al sopar va comptar amb la presència de la dona del president de la Generalitat, Marta Ferrusola i de l'alcalde que ha elogiat l'entrega i la solidaritat mostrada per Sant Cugat:

Lluís Recoder

Orgullós per la junta local que mostra la seva tenacitat per lluitar contra el càncer i per la ciutadania que demostra la seva solidaritat.


Durant el sopar es van vendre tots els tiquets, es van subhastar tots els objectes i es van vendre quasi tots els quadres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.