Una desena de santcugatencs aporten idees a la primera tertúlia de cafè a El Mesón


Temes relacionats

Un santcugatenc impulsa tertúlies de cafè per parlar de la ciutat (14/nov/08)


  • Comparteix:

Una desena de persones han participat a la primera tertúlia de cafè organitzada per l'emprenedor santcugatenc Josep Lozano aquest dilluns al restaurant El Mesón. La Setmana del Llibre, el Festival de Poesia i diversos projectes dels participants han centrat la xerrada. Amb aquesta iniciativa, que es repetirà una vegada al mes, Lozano pretén impulsar converses que aportin idees per millorar la ciutat.

Sant Cugat ha recuperat les tertúlies de cafè aquest dilluns amb una trobada al restaurant El Mesón que ha reunit una desena de persones.

L'objectiu de Josep Lozano, promotor de la iniciativa, és organitzar trobades mensuals amb santcugatencs de totes les edats i professions per tractar temes que afectin el municipi i aportar idees que millorin la ciutat. L'escoltem.

Josep Lozano

Qualsevol persona que vulgui pot venir per recuperar el plaer de la tertúlia, de parlar sense presses.


Els participants s'han mostrat satisfets amb la iniciativa i han aportat les seves idees i opinions. Escoltem alguns dels assistents.

Assitents

Vaig veure que la idea era interessant, pot aportar solucions. / Les iniciatives individuals no tenen molta repercussió però serveixen. / Em sembla que el projecte és lloable.






La trobada ha tingut lloc aquest dilluns al vespre al restaurant El Mesón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.