Ja es poden consultar a la web de l'ANC documents històrics sobre la xarxa viària catalana


  • Comparteix:

Arxiu Nacional de Catalunya

Arxiu Nacional de Catalunya

Ja es poden consultar documents històrics sobre la xarxa viària catalana a través del catàleg de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) disponible al web de l'espai. La documentació, que havia estat dipositada a Sabadell fins el 2005, conté informació tècnica sobre la construcció de les carreteres catalanes.

En el catàleg es pot consultar, a través de diversos punts d'accés, trams concrets de la xarxa viària i enginyers que, en aquell moment, van dirigir els projectes.

D'altra banda, la gent interessada pot veure la transformació del seu entorn més pròxim. Escoltem la cap de secció d'arxius administratius de l'ANC, Àngels Bernal, que explica a quin públic va dirigit el catàleg.

Àngles Bernal

Va dirigit a tothom, a aquells interessats en la transformació del seu entorn més pròxim, així com els projectes que s'han anat fent al llarg d'un segle.



Des del 2005, l'ANC ja disposa dels expedients de la xarxa viària catalana des de 1844 fins 1980, que fins aquell moment estaven al Parc de Maquinària de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.