Una jutgessa beguda va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Una jutgessa beguda va intentar saltar-se un control de trànsit a Sant Cugat al·legant el seu càrrec i advertint als Mossos què els esperava quan passessin pel seu jutjat. La jutgessa, que va donar un resultat de 0,48 al test d'alcoholèmia, va dirigir-se 'amb una actitud desafiadora' als agents que formaven el control. La policia ha informat a la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dels fets, que ha acordat remetre'ls al Consell General del Poder Judicial perquè investigui l'actuació de la jutgessa.

Els fets van succeir el 9 d'octubre al voltant de dos quarts de quatre del matí en un control de trànsit situat a la C-16 al seu pas per Sant Cugat. La jutgessa d'instrucció de Barcelona va intentar evitar el control d'alcoholèmia amenaçant els Mossos sobre 'què els passaria quan assistissin al seu jutjat'. També va coaccionar els agents amb frases com 'jo per vostès em salto moltes vegades el procediment' i va demanar que li llegissin de nou els drets però en castellà. No obstant això, la jutgessa va haver de passar el control i va donar un resultat de 0,48, gairebé el doble del màxim permès.

La conducta de la dona podria constituir una falta greu d'abús de la seva condició de jutgessa per obtenir un tracte favorable o bé un de molt greu per excés o abús d'autoritat. Els dos casos poden comportar una sanció econòmica o la inhabilitació temporal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.