Mor als 85 anys Pedro Armero, activista veïnal del barri del Monestir

Pedro Armero en una foto d'arxiu

Societat

Publicat el 25/nov/08 per Mar Castro

Pedro Armero, activista veïnal del barri del Monestir, ha mort la matinada de dilluns a dimarts a l'edat de 84 anys. Armero va ser president de l'associació de veïns del barri entre els anys 1997 i 2002 i es va distingir per la seva lluita contra la taxa de residus i a favor del desenvolupament d'aquesta zona de la ciutat.

Pedro Armero era un lluitador. Amb aquesta paraula l'han definit l'actual president de l'associació veïnal del barri del Monestir, Andrés Ares, i l'expresident, Jordi Molgó.

Ares ha explicat a Cugat.cat que Armero sempre havia lluitat pels interessos de la classe obrera.

Andrés Ares

Pedro Armero era un lluitador. Sempre lluitava per tots els veïns del Monestir. Encara ara lluitava per l'equipament de gent gran de la plaça del Coll.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest mateix sentit s'ha expressat l'expresident de l'entitat, Jordi Molgó, que va estar al capdavant de l'associació entre els anys 2002 i 2006.

Jordi Molgó

Era un lluitador. A més era un home molt vital i ens va donar l'exemple de què les coses s'han de treballar fins que es tinguin al dia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Armero va lluitar per recuperar les places d'en Coll i de Sant Francesc, així com per fer desaparèixer la taxa de residus. També va col·laborar en el procés de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

La vetlla del difunt es fa aquesta tarda al tanatori de Sant Cugat i aquest dimecres a les deu del matí se celebrarà funeral al Monestir.