El santcugatenc Piti Español participa en el llibre de la Marató de Televisió de Catalunya


  • Comparteix:

El llibre de la Marató

El llibre de la Marató

El guionista santcugatenc Piti Español participa en el llibre de relats de la Marató de Televisió de Catalunya juntament amb vuit escriptors més com Matheew Tree i Gemma Lienas entre d'altres. Els beneficis de la venda del llibre es destinaran a projectes d'investigació de malalties mentals com l'esquizofrènia. El llibre ha sortit a la venda aquest dijous.

L'escriptor santcugatenc ha explicat que el seu relat narra la història d'un nen que en edat escolar es fixa en un company i la seva actitud amb la resta d'amics. Al cap dels anys es retrobaran i el protagonista s'adonarà que les coses han canviat i no eren com es pensava.

Per aquesta edició s'han editat 10.000 exemplars. Español, però, creu que se n'hauran d'editar més. Són declaracions a Cugat.cat.

Piti Español

Mai no se sap, però jo penso que sí que se'n vendran més. És una iniciativa maca, i la gent té ganes de col·laborar amb la Marató.





El preu del llibre és de nou euros. Aquesta és la primera vegada que Televisió de Catalunya edita un llibre per la Marató.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.