Comença el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Arriba una nova edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat (17/nov/08)


  • Comparteix:

Guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2008

Guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2008

El santcugatencs ja poden presentar les seves candidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat que enguany s'entreguen el 22 de febrer al Teatre-Auditori. L'objectiu d'aquests guardons és premiar a persones o entitats que hagin tingut una repercussió notable durant l'any en els àmbits social, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu. El termini de presentació de les candidatures finalitza el 6 de febrer.

Les candidatures es fan presentant, a l'Ajuntament o via web, el currículum de la persona o entitat, una memòria acreditativa i el suport d'un mínim de 25 signatures. En aquest sentit, també es pot donar suport a les diferents propostes dipositant una butlleta a diferents punts de la ciutat.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica a Cugat.cat l'objectiu dels premis.

Jordi Puigneró

Sant Cugat és una ciutat que creix molt i aquests són uns premis que intenten preservar la identitat de la ciutat. Són premis que guardonen l'esforç.



Els premis estan patrocinats per Autocugat i compten amb la col·laboració de Cugat.cat i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.