Més de 400 persones ja han votat el seu candidat al Premi Santcugatenc de l'Any


  • Comparteix:

Més de 400 persones ja han votat per als premis santcugatencs de l'any. A dia d'avui, ja hi ha 47 persones o entitats que han rebut algun vot, i un total de 16 propostes tenen ja més de 10 vots i són, per tant, candidates oficials. El termini per fer arribar les votacions finalitza el dia 20.

Després de dos anys, Ràdio Sant Cugat ha decidit recuperar aquesta iniciativa, que tradicionalment havia anat a càrrec de l'Associació d'Amics de la Ràdio. Ara, amb aquesta nova edició, l'objectiu és tornar a recuperar aquesta iniciativa que reconeix la tasca d'aquelles persones i entitats que treballen per la ciutat. Ho explica la regidora de Comunicació, Marta Subirà.

Marta Subirà

Pretenen reconéixer la tasca de santcugatencs que hagin destacat per alguna cosa durant l'any anterior.


De moment, i a dues setmanes dels premis, ja hi ha més de 400 vots i un total de 16 candidatures oficials que han obtingut un mínim de 10 vots. Per categories, les de solidaritat i civisme i cultura i art són les que estan registrant més participació.
Pel que fa al programa previst per la gala, aquest any destaca la participació de la Companyia Elèctrica Dharma, que actuarà al costat del Cos de Dansa de la Laura Esteve, el Cor Aulos i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Per al baixista de la Dharma, Carles Vidal, aquesta és una aventura que no es volien perdre.

Carles Vidal

Aquest tipus de riscos sempre ens han agradat. Participar amb gent de Sant Cugat és una cosa nova


Aquesta col·laboració ha estat també molt ben rebuda per les formacions santcugatenques, que troben molt positives aquest tipus d'experiències. Jordi Picorelli director del Cor Aulos, creu aquests actuacions conjuntes enriqueixen molt un músic.

Jordi Piccorelli

Mai havíem fet un concert de rock. El músic ha de fer moltes coses i provar coses diferents.


Recordem fins el dia 20 encara es poden fer propostes a través de la web de Ràdio Sant Cugat.com, santcugatencs@radiosantcugat.com, amb les butlletes del Tot Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat o trucant per telèfon a aquesta mateixa casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.