400 persones assisteixen a la xerrada sobre la vida del compositor Enric Granados


  • Comparteix:

Més de 400 persones han assistit aquest dimarts a la tarda a la xerrada que ha tingut lloc al Teatre-Auditori sobre la vida del compositor Enric Granados. La xerrada ha comptat amb l'explicació de la periodista musical, Mònica Pagès, i la concertista de piano Maria Lluïsa Cantos. La xerrada ha estat organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran.

Granados, que va morir l'any 1916 al Canal de la Mànega, va ser conegut per la seva obra de piano entre les quals destaca les 'Goyescas'. La periodista musical Mònica Pagès ha parlat de l'escola de piano que Granados va fundar a Barcelona. Pagès col·labora habitualment a diferents programes de ràdio i revistes especialitzades.

La concertista de piano, Maria Lluïsa Cantos, ha estat l'encarregada de musicar la xerrada amb quatre peces de Granados.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicito la iniciativa d´aquesta xerrada-audició.M´ha sapigut greu que per motius professionals no hi he pogut assistir.Jo deixeble d´un deixeble del Mestre Granados em considero "neta" del Mestre

una "neta" del mestre. Enviat el 3/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.