ASDI apadrina un projecte social a l'Uruguai


  • Comparteix:

El col·lectiu ASDI ha apadrinat un projecte social per enviar ajuda econòmica als nens més pobres de l'Uruguai. La iniciativa, que porta el nom de 'Todas las manos todas', destina els diners recollits al finançament d'un menjador infantil ubicat al barri uruguaià de Villa Española.

Un grup d'uruguaians que viuen a Sant Cugat s'han constituït en una comissió anomenada 'Todas las manos todas'. Amb el suport de l'Associació de Disminuïts Psíquics i Físics, el col·lectiu treballa en la recaptació de fons pel finançament d'aquest menjador infantil que atén a nens d'unes 20 famílies.

Actualment, 'Todas las manos todas' espera que el Fons Català de Desenvolupament doni una subvenció a aquest projecte. Mentrestant, aquest grup d'uruguaians i ASDI ja han enviat una primera partida a través de la venda de postals de Nadal i discos compactes.

La vice-presidenta d'ASDI, Ascensió Finet, ha detallat l'objectiu final d'aquesta iniciativa:

Assumpció Finet

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer un seguiment d'aquests nens i impedir que les condicions de probresa en les que viuen els empenyin a la prostitució o la delinqüència


La tasca que desenvolupa ASDI complementa la que realitza la Comunidad de Vida Cristiana al barri uruguaià Villa Española, on està situat el menjador. Ascensió Finet ha comentat que el projecte tindrà una segona fase que es centrarà en l'elaboració d'un estudi:

Ascensió Finet

Farem un estudi sobre les autèntiques necessitats del barri


La Secretaria General de Joventut de la Generalitat ha donat llibres al projecte de 'Todas las manos todas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.