L'esport local s'aplega aquesta nit als premis Esport en Marxa

Foto de família d'una edició anterior de la Nit de l'Esport

Societat

Publicat el 3/des/08 per Miquel Herrada

La dotzena Nit de l'Esport distingirà avui els esportistes locals més destacats de la temporada. Més de 300 persones ompliran el Teatre-Auditori per assistir a l'acte de lliurament dels premis Esport en Marxa, que organitza un any més Cugat.cat. La principal novetat és la creació d'un premi especial del jurat.

Un sopar-espectacle, amb l'actuació de Tortell Poltrona i Víctor Ammann, servirà per presentar els guanyadors d'aquesta edició dels Premis Esport en Marxa. L'acte, dirigit pel redactor d'Esports d'aquesta casa Joan Garcia, anirà més enllà del format tradicional i incorporarà un desplegament audiovisual per presentar cada esportista o club premiat.

Durant la nit es lliuraran nou premis, entre ells el de millor esportista de la temporada, millor projecció exterior o el guardó a tota una trajectòria. A més, i com a novetat, s'atorgarà una distinció especial del jurat.

Autocugat, Hierros Lobesa i el Diari de Sant Cugat donen suport a aquesta iniciativa, organitzada per Cugat.cat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i el Centre d'Alt Rendiment (CAR).