Mor un carter per un accident de trànsit mentre feia el repartiment a Sant Cugat


  • Comparteix:

Oficina de Correus a la Rambla de Can Mora

Oficina de Correus a la Rambla de Can Mora

Un carter que feia el servei a Sant Cugat ha mort aquest dimecres com a conseqüència d'un accident de moto que va patir la setmana passada, mentre feia el repartiment a la zona de l'IES Angeleta Ferrer. El carter era un treballador eventual de l'oficina de Correus que portava tres anys cobrint substitucions en diverses poblacions de la comarca.

Els fets van passar dijous de la setmana passada, quan el carter, que circulava en moto, va topar contra un turisme a la cruïlla dels carrers de Ramon Casas i d'Esteve Pila, a la zona de l'IES Angeleta Ferrer. L'atestat de la Policia Local ja està ens mans del jutjat de Rubí, que determinarà les eventuals responsabilitats dels implicats en l'accident.

El carter, que no portava el casc posat quan van arribar els equips sanitaris, va ser traslladat a la Mútua de Terrassa amb lesions al cap. Els metges li van practicar diverses intervencions però no van poder fer res per salvar-li la vida. El jove, de 24 anys, va morir sis dies després.

Els funerals s'han celebrat aquest divendres al temple multiconfessional del cementiri de Terrassa, ciutat on residia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.