L'accident d'un camió de fruita obliga a tallar l'AP-7 durant cinc hores


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un accident a l'AP-7

Imatge d'arxiu d'un accident a l'AP-7

L'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat ha estat tallada més de cinc hores la matinada de divendres a dissabte a causa d'un accident entre dos camions, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Un dels vehicles, carregat de fruita, ha bolcat impedint el pas dels turismes en sentit Girona. Finalment, s'han deviat la circulació pel lateral fins que s'han pogut retirar els dos camions i la mercaderia escampada per l'asfalt.

A l'accident ha afectat a dos camions, un tipus tràiler i un altre de dos eixos. Els fets han succeït a la una de la matinada, quan un dels camions, carregat de fruita, ha bolcat. Com a conseqüència s'han hagut de tallar dos dels tres carrils, que han quedat ocupats pels vehicles, que han estat retirats a les 2:40 hores.

Els treballs de neteja de l'asfalt han durat fins les sis del matí. La circulació s'ha normalitzat una hora més tard.

L'accident del camió coincideix amb l'operació sortida pel pont de la Constitució i la Puríssima que es va iniciar amb cues de fins a 17 quilòmetres. Tot i així, l'accident no ha provocat grans retencions, només s'ha registrat un quilòmetre i mig de cues entorn les dues de la matina.

El servei Català del Trànsit té previst que uns 600.000 cotxes circulin per Catalunya. El dispositiu estarà activat fins les dotze de la nit de diumenge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.